CSM Slatina a pierdut, pe teren propriu, cu Steaua București, în fața unui public numeros

0
379

CSM Slatina a pierdut luni, 15 august, partida disputată, pe teren propriu, cu CSA Steaua București, scor 1-2, la capătul unui joc aprig disputat.

În fața unui public numeros, peste 3.500 de spectatori ce au luat loc în tribunele Stadionului 1 Mai, slătinenii au început jocul cu trac, prima repriză aparținând formației din Capitală, care a și marcat de două ori, prin Adi Popa (minutul 13), cu un șut de la 28 de metri, și prin Remus Chipirliu (minutul 24), care a înscris din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Actul secund a aparținut elevilor pregătiți de antrenorul Dan Oprescu, care au pus stăpânire pe joc, reușind mai multe faze de poartă și ocazii.

Pe fondul presiunii exercitate asupra porții adverse, CSM Slatina a redus din diferență în minutul 73 prin Doman, care a profitat de respingerea lui Drăghici și a marcat din fața porții.

În minutul 90, CSA Steaua București a rămas în inferioritate numerică, după ce jucătorul Drăghici a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

Astfel, puternic încurajată din tribune, CSM Slatina și-a intensificat atacurile spre poarta adversă, prin ocaziile lui Cristinel Dinu, șutul acestuia trecând puțin peste poartă, și Doman, mingea trecând pe lângă stâlpul porții.

Incidente, la pauză

400 de suporter steliști au făcut deplasarea la Slatina, la pauză, mai multe persoane din Peluza Sud având un conflict cu suporterii slătineni de la tribuna a II-a. A doua repriză a fost reluată cu o întârziere de câteva minute, pentru că jandarmii au fost nevoiți să intervină și să liniștească spiritele.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Marian Șerban, Alexandru Popovici, Cătălin Doman, David Oprescu, Alexandru Salcianu, Marian Manea, Dorin Toma, Cristinel Dinu, Alin Pisăru, Ionuț Mitran. Au mai jucat: Andrei Trascu, Constantin Radu, Marius Neicu, Remus Trancă, Alexandru Dinu.

Antrenor: Dan Oprescu.

CSA Steaua București: David Dincă, Laurențiu Corbu, Da Silva Alves Walace, Costinel Gugu, Stephan Drăghici, Rareș Enceanu, Cristian Balgiu, Adrian Popa, Ștefan Bodișteanu, Tsvetelin Chunchukov, Remus Chipirliu. Au mai jucat: Ștefan Pacionel, Mădălin Mihăescu, Atanas Trică, Adrian Ilie.

Antrenor: Daniel Oprița.