CSM Slatina a pierdut amicalul cu FCU Craiova

0
233

CSM Slatina a susținut vineri dimineață, 8 iulie, un meci de pregătire, în deplasare, cu formația din Liga I, FCU Craiova 1948, slătinenii pierzând cu 0-5, două dintre goluri fiind primite din lovituri de la unsprezece metri.

Antrenorul echipei din Slatina, Dan Oprescu, a precizat că deznodământul acestui joc era previzibil, CSM fiind în plin stagiu de pregătire.

„Un antrenament fizic bun pentru noi, asta a şi fost intenţia. Era oarecum previzibil deznodământul dintre cele două echipe, ţinând cont că noi suntem în plină pregătire, şi se ştie că nu sunt adeptul jocurilor de verificare în plin cantonament. Dar, una peste alta, a fost un joc bun, având în vedere momentul în care ne aflăm. A fost o primă repriză bunicică, în care am avut trei ocazii mari, dintre care două singur cu portarul, puteam termina la egalitate prima repriză, şi o repriză a doua mult mai slabă, cu foarte mulţi jucători nou-veniţi, lipsa omogenităţii şi oboseala şi-au pus amprenta, dar trebuie să recunoaştem şi diferenţa de valoare. Un deznodământ previzibil, ţinând cont de perioada în care ne aflăm, în care se află adversarii, şi diferenţa de valoare.

Au jucat toţi cei 29 de jucători care au făcut deplasarea, era normal, suntem în cantonament şi a fost primul joc de pregătire. Totdeauna pot apărea modificări în lot, dacă apar jucători care sunt peste ceea ce avem din punct de vedere valoric, dar care să se încadreze şi în fondul nostru salarial”, a declarat antrenorul echipei noastre, Daniel Oprescu, despre primul amical al verii, disputat în compania formaţiei din Liga I, FCU Craiova 1948.

Echipa de fotbal CSM Slatina mai are o săptămână de pregătire în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi, urmând să disputemai multe meciuri de verificare. Pe 12 iulie, CSM Slatina va susţine un amical cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, după care va urma un duel cu Dinamo Bucureşti, dar şi jocuri contra formaţiilor CSM Alexandria sau Unirea Bascov.

Liga a II-a începe pe 6 august.

sursa foto: facebook CSM Slatina