CSM Slatina a încheiat seria amicalelor

0
135

În actuala perioadă de pregătire de iarnă, CSM Slatina a disputat opt meciuri amicale.

A început cu Minerul Costeşti. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a întâlnit echipa din eşalonul al treilea pe care a învins-o cu 3-0. Golurile au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk, şi Constantin Radu.

Universitatea Craiova a învins cu scorul de 5-0 echipa CSM Slatina. Golurile echipei pregătite de Eugen Neagoe au fost reuşite de Jovan Markovic, în minutele 3 și 21, Alexandru Cîmpanu, în minutul 36, Alexandru Mateiu, în miuutul 40 din penalty, şi Elvir Koljic, în minutul 45.

 Cetatea Turnu Măgurele: CSM Slatina a învins-o pe CSM Cetatea Turnu Măgurele, clasata pe locul 4 în Seria a 6-a a Ligii 3. Au marcat Cătălin Doman, în minutul 24, şi George Leaţă, în minutul 85.

Sporting Roșiori: În al patrulea meci de pregătire, CSM Slatina a reușit să treacă ușor de Sporting Roșiori, scor 3-1 pentru echipa din Liga 2, după 0-0 la pauză.

Progresul Spartac: Confruntarea dintre cele două nou-promovate s-a terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.

Steaua: Competiția sportivă dintre Steaua și CSM Slatina s-a terminat cu o remiză cu goluri, scor 1-1, rezultat care s-a înregistrat și la pauză, după primele 45 de minute.

 Petrolul Potcoava: CSM Slatina a reușit să câștige cu scorul de 3-1.

CSM Slatina a încheiat seria meciurilor amicale în compania grupării CS Comunal Șelimbăr. Confruntarea s-a terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0.