CSM Slatina a anunțat transferurile din această iarnă

0
287

Oficialii CSM Slatina au anunțat numele celor cinci jucători noi din lotul Slatinei, dar și pe tinerii valoroși din cadrul centrului propriu de copii și juniori. Totodată, după definitivarea controlului medical, urmează să fie parafată înţelegerea şi cu atacantul ugandez, în vârstă de 27 de ani, Kayondo Mahadi Mahrez, care a evoluat pentru CSM Deva. Acesta se află în România de câţiva ani, în trecut evoluând pentru ACS Poli, CSC Ghiroda sau CSA Steaua. 

– Robert Riza (fundaş stânga, 24 de ani) a mai evoluat pentru Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Astra Giurgiu, Chindia Târgoviște şi CSC Şelimbăr.
– George Leaţă (mijlocaş ofensiv, 19 ani), care s-a aflat în lotul echipei CSM Slatina şi în stagiunea trecută.
– Ionuţ Năstăsie (mijlocaş, 32 de ani). Experimentatul mijlocaş a mai evoluat, în decursul carierei, pentru echipe precum FC Hermannstadt, FC Argeş, Viitorul Constanţa, U Cluj şi FCSB. Năstăsie a jucat în ultima perioadă pentru CSC Şelimbăr.
– Sebastian Micu (portar, 22 de ani). Acesta a mai evoluat pentru Rapid, CSM Reşiţa, Campionii FC Argeş şi FC Braşov.
– Florin Bănuţă (portar, 20 de ani). Tânărul goalkeeper vine de la Unirea Bascov. Acesta a mai evoluat pentru CSU Craiova II şi ACSO Filiaşi.
De asemenea, CSM Slatina s-a despărţit, în această iarnă, de mijlocaşii Florin Răsdan, Alin Ţegle, Raphael Stănescu, fundaşul lateral Alin Pisăru, dar şi de atacantul Claudiu Dragu.