Burcă pregătește finala cu Odorheiul Secuiesc

0
292

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă, a precizat că după victoria în dubla manșă cu FC Pucioasa, pe băieții săi îi așteaptă finala cu Odorheiul Secuiesc, o echipă pe care o cataloghează solidă din toate punctele de vedere. Totodată, Burcă s-a arătat încântat că echipa sa nu a luat gol în cele două confruntări cu Pucioasa.

„Au fost două meciuri cumva diferite cu FC Pucioasa, astăzi prima repriză nu m-a mulțumit, dar una peste alta totuși cred că am fost echipa mai valoroasă, echipa care a reușit să se impună în această dublă manșă. Sunt bucuros că nu am luat gol, că am lotul valid pentru dubla pe care o vom avea cu Odorheiul Secuiesc, o echipă solidă, puternică, din toate punctele de vedere. Avem examenul final, acum echipa care s-a pregătit mai bine va câștiga, sperăm să fim noi. Ținând cont că s-a scos regula golului din deplasare cred că lucrurile au aceeași însemnătate, dar cred că este un ușor avantaj că joci al doilea meci acasă”, a spus Ovidiu Burcă.

Meciul tur dintre CSM Slatina și Odorheiul Secuiesc se va disputa sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, urmând ca returul să se joace pe terenul celor de la Odorheiu Secuiesc, pe 8 iunie.

Antrenorul de la Slatina a precizat că echipa va avea nevoie de susținerea publicului în partida tur cu Odorheiul Secuiesc și îi roagă pe iubitorii fotbalului din oraș să vină la stadion.

„Un motiv ce m-a determinat să mă întorc acasă este și că am un patriotism local, nu mi place să folosesc cuvinte mărețe sau șabloane, dar eu chiar mă simt extraordinar aici și mi-aș dori ca publicul slătinean să se întoarcă către fotbal, au fost acești doi ani grei în care oamenii nu au venit la stadion. Avem acum posibilitatea să creăm o conexiune între acești tineri, pentru care este important acest meci, pentru viitorul lor și pentru viitorul orașului, care a avut tot timpul o tradiție fotbalistică și mi-aș dori ca oamenii să vină să ne susțină în meciul de sâmbătă”, a adăugat Burcă.