Bobi Verdeș, despre promovarea grupării Vedița Colonești în Liga a 2-a

0
252

Gruparea Vedița Colonești a oferit în acest an o mare surpriză suporterilor săi. A terminat anul 2020 pe locul 2, în Seria 6, la un singur punct de liderul ACSO Filiași. Acest rezultat formidabil îi dă șanse mari să lupte la promovare pentru liga secundă a sportului rege.
Pe marginea acestui subiect, al promovării, antrenorul echipei Vedița Colonești, Bobi Verdeș, a făcut următoarea declarație pentru liga2.prosport.ro:
”Va fi foarte greu în lupta la promovare, dar nu vreau să mă gândesc ce o să fie. Mă interesează prezentul, care e unul fericit pentru noi. Pentru obiectivul de a promova în Liga 2, ne trebuie multe lucruri. În primul rând un lot mai numeros, dar și valoric și multe alte condiții. Ai nevoie și de cantonamente… sunt multe la mijloc. E nevoie și de o organizare de antrenamente diferită.
Clasamentul ne obligă să ridicăm nivelul. Returul e mult mai greu ca turul. Dacă în tur poate multe echipe nu ne-au luat în calcul, acum cu siguranță vor vrea să treacă peste noi. Sunt echipe care au bugete mai mari ca ale noastre.
O să avem o discuție cu conducerea, să vedem cum facem să ridicăm ștacheta pentru anul următor. Au fost și ceva probleme la ultimele jocuri de acum, pentru că în ultimele meciuri am avut 14-15 jucători pe foaie, din cauza COVID-ului. În ultimele trei meciuri am avut trei cazuri. A fost și un jucător care a plecat.
E nevoie să discutăm și să vedem cum îmbunătățim echipa, pentru că e nevoie. Cum am spus, returul va fi mai greu decât turul. E nevoie de câteva lucruri ca să promovăm. Până acum, ce s-a întâmplat, a fost o surpriză”.