Antrenorul CSM Slatina, Cristian Stănculeţu: ”În repriza a doua am jucat slab”

0
182

Antrenorul CSM Slatina, Cristian Stănculeţu, nu este supărat după înfrângerea suferită de fotbaliștii slătineni în fața celor de la U Cluj și consideră că vitoria oaspeților a fost una muncită:
”Am primit gol, s-a făcut 1-1, iar în repriza a doua am jucat slab. Am intrat prost în teren, nu știu de ce am avut această atitudine. Aveam nevoie de victorie astăzi, am crezut într-un declic, că dacă am fi câștigat astăzi rămâneam în continuare cu șanse. Dar victoria lor e meritată, l-am felicitat pe Enache, felicitări Universității Cluj. Victoria e meritată.
Șansele sunt foarte mici, au mai rămas cinci jocuri de disputat, dar nu depindem în totalitate de noi. E vorba și de celelalte echipe, ce vor face în aceste etape, de a evita retrogradarea. Mă refer la Ripensia și Recea. Distanța s-a mărit, mă refer la punctele pe care le au adversarele noaste. Șanse mai sunt, dar va fi imposibil dacă ne prezentăm în continuare la fel.
Nu știu ce să zic. Am venit cu încredere astăzi la joc, sperând să obținem cele trei puncte și nu a ieșit cum ne doream”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina la final, potrivit liga2.prosport.ro.
CSM Slatina ocupă acum locul 6 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, penultimul, cu 15 puncte în 20 de partide.