Ana Radovic este noul transfer al echipei CSM Slatina

0
176
 Șirul transferurilor echipei de handbal CSM Slatina continuă. Coordonatorul de joc din Muntenegru, Ana Radovic, a semnat cu CSM Slatina.
Ana Radovic (20 de ani) joacă pe postul de coordonator de joc și a evoluat ultima oară în prima ligă din țara sa natală, Muntenegru, la echipa WHC Ulcinj, unde a primit titlul de cea mai bună marcatoare din campionat, după ce a reușit să înscrie peste 220 de goluri. Tânăra jucătoare mai are în palmares participarea cu naționala de junioare  la Campionatele Europene din  2019 și 2021, respectiv la Campionatul Mondial din 2022.” au transmis CSM Slatina.
Handbalista de 20 de ani își dorește să obțină rezultate bune cu echipa din care face parte și chiar să revină pe prima scenă a handbalului românesc.
 „Am auzit multe lucruri bune despre CSM Slatina și despre campionatul din România, iar pentru mine este foarte important să evoluez într-un campionat puternic și să lucrez cu oameni profesioniști. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune și să ne îndeplinim obiectivele propuse.” a transmis Ana Radovic.