Unde merg pensionarii olteni la tratament

0
231

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt va pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XIV-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 6-10 octombrie 2019. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate 199 de bilete în stațiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (48 de locuri), 31 de bilete în staţiunea Govora, 18 locuri în stațiunea Covasna, 17 bilete și 16 bilete la Căciulata.  Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Herculane-11 bilete, Felix-10 bilete, Amara -10 bilete, Mangalia-nouă bilete și Pucioasa-opt bilete. Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile Buziaș și Eforie Nord au la dispoziție câte șase bilete, Bala-cinci bilete, respectiv câte două bilete la Sinaia și Tușnad.

 „Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de 23, 25 septembrie și 1 octombrie. Biletele de tratament din seria 14 – 2019 rămase disponibile se vor afişa în data de 1 octombrie şi se vor vinde în data de 2 octombrie 2019”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.