Senatorul Liviu Voiculescu: Guvernul a adoptat noile măsuri pentru plafonarea prețurilor și compensarea facturilor la energie și gaze

2
113

Senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat că Guvernul a adoptat prin ordonanță noile măsuri pentru plafonarea prețurilor și compensarea facturilor la energie și gaze. Astfel, românii nu vor plăti mai mult de 0,68 lei/kWh energie electrică și 0,22 lei/kWh la gazele naturale:

”Pentru consumatorii casnici, cu un consum de până la 500 de kWh energie electrică sau 300 metri cubi gaze naturale se va plăti cel mult 0,68 lei/kWh pentru energie electrică și 0,22 lei/kWh pentru gaze naturale, cu toate taxele incluse.

Pentru consumatori non-casnici și industria alimentară prețurile se plafonează la 1 leu/kWh pentru energia electrică și 0,37 lei/kWh la gaze naturale.
Ordonanța prevede amenzi de până la 200.000 de lei în cazul firmelor furnizoare de energie care nu recalculează facturile greşite sau care nu aplică prevederile legale.” a precizat liberalul.

2 COMENTARII

  1. bai baiatule esti zero barat chiar nu-ti este rusine sa pronunti aceste mariri imposibil de platit voi puteti sa le platiti imbuibatilor ptr ca va platesc prostii de romani dar sa vedem pana cand

  2. Uraaaaaaa….traiasca PNL-PSD&comp….
    Dar ce nu spune distinsul senator cu dosar penal este: SI DUPA 01 APRILIE, CE VA FI?
    PACALEALA SI DEZASTRUL FINANCIAR AL CETATENILOR CARE V-AM VOTAT, IPOCRITILOR!
    RUSINE PNL-PSD !
    RUSINE, CLASA POLITICA TRADATOARE DE NEAM SI TARA!

Comentariile sunt închise.