Pirelli a deschis un nou sezon Inter Campus la Slatina

0
971

Proiectul social Inter Campus finanțat de Pirelli Tyres România a ajuns la cea de a noua  stagiune. Beneficiarii proiectului au participat marți după amiază pe Esplanada din centrul orașului la meciuri demonstrative de fotbal în prezența reprezentanților Pirelli Tyres.

Wolfgang Meier, noul CEO al Pirelli România a luat parte la deschiderea sezonului din acest an.

„Este o mare onoare și totodată bucurie pentru mine să deschid noua stagiune pentru Inter Campus. Suntem implicați în acest proiect de nouă ani la Slatina, alături de FC Internazionale Milano şi de Comunita Nuova. În calitate de reprezentant al companiei Pirelli sunt alături de aceşti copii care se bucură împreună cu noi de acest proiect. Cei mici care au între șase şi 14 ani prin intermediul fotbalului, învaţă ce înseamnă prietenia şi fairplay-ul. Avem copii talentați care pot face o carieră din fotbal iar faptul că sunt astăzi aici spune multe”, a declarat Wolfgang Meier.

De acest proiect beneficiază 100 de copii, care provin din diferite medii sociale. În proiectul social Inter Campus finanțat de Pirelli Tyres România sunt implicați 100 de copii care provin din diferite medii sociale. Lovitura de start în noul sezon a fost dată de Wolfgang Meier care a schimbat câteva pase cu micuţii prezenţi. Alături de cei de la Pirelli Tyres au fost și reprezentanții Primăriei Slatina, parteneri în acest proiect.