Pensionarii din Olt, aşteptaţi la Casa de Pensii

0
572

Casa Județeană de Pensii (CJP) Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, lista biletelor de tratament din Seria 14 – 2020 disponibile.

Lista cuprinde un număr de 111 bilete de tratament atât din unitățile hoteliere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2020 cât și din unitățile hoteliere ale Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.

Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 12-17 septembrie 2020 și sunt repartizate astfel: 10 bilete în stațiunea Amara; două bilete în stațiunea Bala; șapte bilete în stațiunea Buziaș; cinci bilete în stațiunea Călimănești; cinci bilete în stațiunea Covasna;  trei bilete în stațiunea Eforie Nord; cinci bilete în stațiunea Felix; 12 bilete în stațiunea Govora; două bilete în stațiunea Herculane; un bilet în stațiunea Mangalia; 35 bilete în stațiunea Olănești; 10 bilete în stațiunea Pucioasa; două bilete în stațiunea Căciulata; un bilet în stațiunea Moneasa;  două bilete în stațiunea Slănic Moldova; două bilete în stațiunea Tușnad; două bilete în stațiunea Vatra Dornei, patru bilete în stațiunea Saturn și un bilet în stațiunea Neptun.

„Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 9 septembrie 2020.

ATENTIE!!!!!! Beneficiarii de bilete de tratament au obligatia de a se adresa unitatii balneare prin mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari conform prevederilor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1078 din 12 iunie 2020, a precizat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Lista numerelor de telefon ale unităților hoteliere este disponibila pe site-ul instituției la adresa http://www.cjpolt.ro/pag/Bilete-de-tratament.