O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii olteni

0
298

De miercuri, 14 noiembrie, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari.

 Începând de miercuri, Casa Judeţeană de Pensii Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XIX-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 28 noiembrie-2 decembrie 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate nu mai puțin de 141 de bilete în staţiunile balneoclimaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olănești (46 de locuri), 32 de locuri în stațiunea Căciulata, 13 bilete în stațiunea Govora, 12 bilete în stațiunea Herculane și 10 bilete în stațiunea Călimănești. Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Pucioasa- opt locuri, Covasna-șase locuri, Felix-patru bilete, în timp ce în stațiunea Amara sunt rezervate trei bilete. Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunile Eforie Nord, Mangalia și Sovata au la dispoziţie câte două bilete, iar la Sinaia un bilet.

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 21 noiembrie, inclusiv. Biletele de tratament din seria 19 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 23 noiembrie şi se vor vinde în data de 26 noiembrie 2018”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.