Bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

0
394

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XVIII-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 3-6 decembrie 2019. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate 72 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olănești (21 de bilete), Căciulata (15 bilete), Călimănești (13 bilete), Govora (opt bilete), Felix (șase bilete), Herculane (cinci bilete), Covasna (trei bilete) și Buziaș-un bilet.

„Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 25 noiembrie 2019, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 26 noiembrie 2019 și se vor vinde în data de 27 noiembrie 2019, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache. Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.