AJUTOARE DE URGENȚĂ PENTRU FAMILII DIN OLT. CINE SUNT ACESTEA

0
549

Vești importante pentru 88 români!

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgență în valoare de 297.500 de lei, pentru sprijinirea a 88 familii și persoane singure aflate în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații, probleme grave de sănătate sau alte cauze ce pot conduce la riscul de excluziune socială.

Banii vor fi acordați unor familii şi persoane singure din judeţele, Bacău, Botoșani, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Sălaj, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vaslui şi municipiul Bucureşti. În județul Olt cinci familii vor beneficia de ajutoare de urgență.

Este vorba despre, Forel Bîrlan, din Dobrosloveni, care va primi 3.500 de lei, Gheorghe Pană, din Brastavățu, care va primi 3.000 de lei, Claudian Rezeanu, din Brastavățu, care va primi 2.000 de lei, Marian Șoșoi, din Brastavățu care va primi 3.000 de lei și Ilie Trufin, din Milcov, care va beneficia de 3.000 de lei.

Beneficiarii acestor ajutoare au fost identificați în urma anchetelor sociale realizate de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București. Aceste ajutoare de urgență se plătesc din fondurile prevăzute cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale.