O olteancă, de 55 de ani, confirmată cu COVID-19, a murit la Spitalul Municipal Caracal

0
1531

O olteancă confirmată cu virusul SARS-COV2 a murit la Spitalul Municipal Caracal, în această dimineață. Aceasta era internată la Anestezie Terapie Intensivă, însă autoritățile nu au comunicat dacă mai avea alte boli asociate. Informația a fost confirmată de reprezentanții spitalului din Caracal. Persoana era din Valea Mare și avea 55 de ani.

Totodată, numărul oltenilor răpuși de COVID-19 ar putea să crească, după ce un alt pacient a murit, joi dimineață, la Spitalul Caracal. Acesta este din Slatina, avea 73 de ani și era suspect de COVID-19.

Potrivit unor surse, slătineanului i s-a făcut rău și a chemat ambulanța la începutul săptămânii, acuzând probleme respiratorii. Acesta a fost transferat pe 21 iulie la Spitalul Municipal Caracal, însă rezultatul testului nu a venit. Familia va fi nevoită să respecte protocolul, iar bărbatul va fi înmormântat în condiții speciale, în comuna Teslui, unde deține o gospodărie.

„Știu despre caz, a fost transferat la Spitalul Caracal. Am vorbit cu preotul, va fi o slujbă restrânsă, doar la cimitir. Va fi doar familia”, a spus primarul din Teslui, Mihăiță Lăzărescu.