Spitalul Județean Slatina face noi angajări. Se caută infirmiere și îngrijitori

0
1116

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, în perioada 17-20 decembrie anul curent, instituția organizează o nouă serie de concursuri. De această dată, unitatea sanitară caută opt infirmiere, din care șapte debutante la secțiile: gastroenterologie, chirurgie generală, nefrologie, boli infecțioase, obstetrică-ginecologie I și UPU. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de şcoală generală sau diplomă de bacalaureat, pentru pentru posturile de infirmieră debutant și diplomă de şcoală generală sau diplomă de bacalaureat și curs de infirmiere organizat de O.A.M.G.M.A.M.R. sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare, pentru postul de infirmieră.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 17 decembrie, de la ora 9.00, iar interviul pe 20 decembrie, de la aceeași oră. Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face în termen de 10 zile de la data afișării/publicării anunțului, ultima zi de depunere a dosarelor fiind 6 decembrie, ora 16.00.

De asemenea, instituția sanitară mai angajează trei îngrijitori și un muncitor necalificat, nivel studii generale, la secția recuperare, medicină fizică și balneologie, la laboratorul recuperare, medicină fizică și balneologie și la serviciul administrativ, aprovizionare-transport. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată. Condiții specifice: școală generală.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 18 decembrie, de la ora 9.00, iar interviul pe 21 decembrie, de la aceeași oră. Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face în termen de 10 zile de la data afișării/publicării anunțului, ultima zi de depunere a dosarelor fiind 6 decembrie, ora 16.00. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare și Salarizare (RUNOS) al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349. 802.550.