Spitalul Județean Slatina face angajări

0
734

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale .

 De aceea, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs un post de medic specialist, specialitatea medicină de urgență, nivel studii S, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, la Unitatea de Primire Urgențe și un post de medic specialist, specialitatea boli infecțioase, nivel studii, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, la Secția boli infecțioase.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului (data publicării anunțului 10 mai 2019). Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.