Spitalul Județean Slatina face angajări

0
722

Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale .

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs cinci posturi de medic .

Mai exact este vorba despre un post de medic rezident an V, specialitatea ATI, nivel de studii S, cu normă întreagă, la Secția ATI; un post de medic specialist, specialitatea medicină fizică și de reabilitare, nivel de studii S, cu normă întreagă, la Compartimentul recuperare neuromotorie copii; două posturi de medic specialist, specialitate pediatrie, nivel de studii S, cu normă întreagă, la Unitatea de Primire Urgență (UPU) și un post de medic, specialitatea stomatologie generală/ medicină dentară, nivel de studii S, cu normă întreagă, la Cabinetul de medicină dentară de urgență.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața medicală. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.