Spitalul Județean Slatina face angajări

0
802

Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale .

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs șase posturi de medic specialist.

Mai exact este vorba despre un post de medic specialist, specialitatea chirurgie generală, nivel studii S, cu normă întreagă, la Secția Chirurgie generală, două posturi de medic specialist, specialitatea anestezie și terapie intensivă, nivel studii S cu normă întreagă, la Secția ATI, un post de medic specialist, specialitatea chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, nivel studii S, cu normă întreagă, la Compartiment chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă, un post de medic specialist, specialitatea obstetrică ginecologie, nivel studii S, cu normă întreagă, la Secția obstetrică-ginecologie II și un post de medic specialist, specialitatea radiologie și imagistică medicală, nivel studii S, cu normă întreagă, la Laborator radiologie și imagistică medicală.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața medicală. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.