Spitalul Județean Slatina continuă să facă angajări

0
886

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, în perioada 14-19 septembrie anul curent, instituția organizează o nouă serie de concursuri. De această dată, instituția sanitară caută șapte infirmiere, din care șase debutante la secțiile: chirurgie generală, medicină internă, urologie, nefrologie și nefrologie – compartiment dializă peritoneală. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de şcoală generală sau diplomă de bacalaureat, pentru pentru posturile de infirmieră debutant și diplomă de şcoală generală sau diplomă de bacalaureat și curs de infirmiere organizat de O.A.M.G.M.A.M.R. sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare, pentru postul de infirmieră.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 14 septembrie, de la ora 9.00, iar interviul pe 19 septembrie, de la aceeași oră. Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face în termen de 10 zile de la publicărea anunțului (data afișării anunțului 20 august 2018). Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr.5, judeţul Olt – telefon 0349/802.550.

Ilie Bîzoi