Spitalul Județean Slatina angajează șoferi

0
1259

Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Astfel, la sfârșitul lunii noiembrie anul curent, instituția organizează o nouă serie de concursuri. Spitalul caută trei șoferi la Serviciul administrativ, aprovizionare și transport și Serviciul Județean de medicină legală. Încadrarea este pe durată nedeterminată.

Spitalul Județean Slatina angajează doi șoferi, treapta profesională II, și respectiv III, nivel studii G la Serviciul administrativ, aprovizionare-transport și un șofer, treapta II, nivel studii G la Serviciul Județean de medicină legală.

Candidații care doresc să ocupe cele trei posturi de șofer trebuie să aibă: diplomă de şcoală generală și permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C.

Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului/publicării anunțului (ultima zi de depunerea dosarelor este 19 noiembrie 2019, ora 16.00.) Proba scrisă a examenului va avea loc pe 28 noiembrie, de la ora 9.00, iar interviul în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNO din cadrul spitalului, telefon 0349/802.550.