Spitalul Județean de Urgență Slatina face angajări

0
1061

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, în următoarea perioadă , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 posturi de asistent medical.

Mai exact, este vorba despre: un  post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii postliceale(PL), la Compartimentul Chirurgie Plastică. Microchirurgie Reconstructivă, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Nefrologie,  un post  de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL. la Secția Obstetrică-ginecologie I, un post de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Pediatrie, un post  de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL. la Secția Medicină Internă, un post de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii S, de 1a Secția A.T.I, două posturi de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția A.T.I, un post de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Pediatrie, un post de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Boli Infecțioase și un post de de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Cabinetul Urologie din Ambulatoriul integrat spitalului.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994. conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, in specialitate, pentru posturile de asistent medical debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL; studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994. conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, în specialitate; examen pentru obținerea gradului de principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate, pentru  posturile de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL; studii superioare de licență în speciditate;examen pentru obținerea gradului principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate, pentru postul de asistent medical principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii superioare. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 30 mai 2019, ora 9.00, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior. Termenul limită de depunere a dosarelor este 21 mai 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, telefon 0349/802.550.