Spitalul Balș face noi angajări

0
389

Pentru a acoperi deficitul de cadre medii de la nivelul unităţii sanitare, conducerea Spitalului Orăşenesc Balş organizează în următoarea perioadă concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi contractuale.

Astfel, unitatea sanitară caută să angajeze doi asistenți medicali din care un asistent medical principal – specialitatea medicină generală, nivel studii PL la Secţia boli cronice și un asistent medical principal – specialitatea medicină generală, nivel studii PL la Compartiment pediatrie.

Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să aibă: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea medicină generală; examen pentru obţinerea gradului de principal și 5 ani vechime ca asistent medical. Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 26 noiembrie 2018, în timp ce proba practică și interviul vor fi susținute în data de 29 noiembrie 2018. Data limită pentru depunerea dosarelor este 2 noiembrie, ora 14.00. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituţiei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc Balş, strada Nicolae Bălcescu numărul 115, telefon 0249/451.651, interior 201.