Spitalul Balș face angajări. Nu se cere vechime

0
741

Pentru a acoperi deficitul de cadre medii de la nivelul unităţii sanitare, conducerea Spitalului orăşenesc Balş organizează în următoarea perioadă concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi contractuale de asistent medical debutant.

Este vorba despre un post de asistent medical debutant, nivel studii – postliceale – specialitate balneofiziokinetoterapie – la Laboratorul recuperare, medicină fizică şi balneologie și un post de asistent medical debutant, nivel studii – superioare – specialitate medicină generală – la Compartimentul Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

Pentru a putea participa la concurs candidaţii trebuie să aibă diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, specialitatea balneofiziokinetoterapie și nivel studii superioare – specialitate medicină generală și diplomă de licenţă în specialitate, pentru postul de asistent medical debutant la ATI. Un avantaj în ambele cazuri îl constituie faptul că nu se cere vechime.

Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 11 decembrie 2018, ora 11.00, în timp ce proba practică și interviul vor avea loc în data de 14 decembrie, ora 10.00. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 26 noiembrie, ora 14.00. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituţiei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Orăşenesc Balş, strada Nicolae Bălcescu numărul 115, telefon 0249/451.651, interior 201.