Serviciul de Ambulanță Olt face angajări

0
1503

Serviciul de Ambulanţă Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de asistent medical cu PL (post liceală) pentru Staţia Ambulanţă Slatina, un post de asistent medical cu PL pentru substația Ambulanţă Corabia, un post de şofer autosanitară II pentru Staţia Ambulanţă Slatina și un post de şofer autosanitară II pentru substația Ambulanţă Caracal.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: diplomă de scoală sanitară postliceală sau echivalentă/diplomă de studii postliceale prin echivalare cf. HGR 797/1997 și minimum 6 luni vechime în specialitate, pentru posturile de asistent medical generalist cu PL și diplomă de bacalaureat/diploma de absolvire a liceului; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B si C; diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier conform ordinului ministerului sănătăţii privind înfiinţarea Şcolii de Ambulanţieri  și  3 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist, pentru posturile de șofer.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 8 iulie 2019, ora 15.00. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 16 iulie, iar interviul pe 19 iulie 2019. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului de Ambulanţă Olt, situat în Slatina, strada Aleea Tineretului, numărul 1A, telefon 0249/43.33.02, interior 213.