RECORD. O tânără, de 23 de ani, a murit la Spitalul Caracal. S-a prezentat cu febră

0
1602

UPDATE: În urma testelor efectuate pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, în cazul tinerei de 23 de ani, din Caracal, şi a bărbatului de 73 de ani, din Studina, rezultatele au fost negative la virusul SARS-COV2. Cei doi olteni au murit din cauza problemelor medicale pe care le aveau.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Record de decese la Spitalul Caracal, spital suport COVID-19, în ultimele 24 de ore. În afara celor doi bărbați morți la ATI (unul din Bârza, iar celălalt din Hunedoara), care au fost raportați și de Grupul de Comunicare Strategică, alți trei pacienți internați la unitatea medicală din Caracal au decedat, în ultimele 24 de ore. Doi sunt suspecți și se așteaptă rezultatele testelor pentru COVID-19, iar unul dintre morți este confirmat cu virusul chinezesc.

Astfel, o tânără, de 23 de ani, din Caracal, a ajuns la spital în stare gravă, fiind internată la ATI. Aceasta avea retard psihic și era și imobilizată la pat. La internare, femeia a prezentat febră și a decedat luni, 3 august. Tânăra a fost testată pentru depistarea virusului SARS-COV2, însă rezultatul nu a venit.

Un alt pacient care a murit la ATI Caracal este un bărbat, de 73 de ani, din Studina. Acesta avea hemiplegie dreaptă, iar la internare a prezentat febră. A murit la ATI, iar reprezentanții unității medicale așteaptă rezultatul testului la COVID-19.

Îngrijiri medicale la ATI Caracal a primit și un bărbat din Argeș, de 80 de ani, care a murit luni, 3 august. Acesta a făcut complicații după ce a fost operat de colecist, testul la virusul SARS-COV2 fiind pozitiv.

Autoritățile din județ vor anunța dacă testele celor doi suspecți sunt pozitive.