Patru copii cu formă ușoară COVID, internați la Spitalul Slatina. Cel mai mic are trei luni

0
274

Patru copii confirmați cu virusul SARS-COV2 erau luni, 20 septembrie, internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina și primesc tratament de specialitate. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina, medicul Florin Popa, a precizat că minorii au forme ușoare și medii de boală.

„Avem și cazuri confirmate la copii. Dimineață (n. red. luni, 20 septembrie) erau doi copii confirmați, la unul din copii și mămică era pozitivă. Sunt internați la Pediatrie, cu forme ușoare sau medii de boală. După prânz s-au mai pozitivat alți doi copii, unul dintre ei are trei luni”, a declarat chirurgul Florin Popa.

Reprezentanții Spitalului Slatina au purtat discuții cu unități medicale din Craiova, care au secții de Terapie Intensivă pentru copii, pentru transferul minorilor care fac forme grave de boală.

Începând cu 3 septembrie, SJU Slatina are un Sector Pediatrie COVID, cu 21 de paturi, unde vor fi acordate îngrijiri pentru copiii confirmați cu infecție SARS CoV-2. Acest sector funcționează în Blocul Materno-Infantil.