Întreaga familie a copilului de un an și două luni are coronavirus. 11 infectați, în județ

0
1373
Întreaga familie a copilului de un an și două luni este pozitivă la coronavirus. Primul care a prezentat simptome este micuțul, care a și fost confirmat cu COVID-19 la câteva zile după ce s-a simțit rău, apoi a venit rezultatul pozitiv și pentru mamă. Cei doi au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

Astăzi, au venit rezultatele și pentru tatăl copilului, acesta fiind și el infectat cu COVID-19.
Din păcate, au coronavirus și bunicii micuțului, rezultatele acestora la testele prelevate de specialiștii de la DSP Olt fiind pozitive. Bunicii locuiesc în partea de jos a Slatinei, aici fiind în izolare micuțul și părinții lui, care s-au întors pe 24 martie din Anglia.
În total, în județ sunt 11 cazuri confirmate cu coronavirus.
În afară acestei familii din Slatina cu cinci membri, marți, alți doi olteni au fost confirmați cu Covid-19. Este vorba de un bărbat din Drăgănești, fost angajat al MAI, și o femeie din Sârbii-Măgura. Ambii au fost infectați după ce au primit îngrijiri medicale la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” din Capitală. Cei doi primesc tratament de specialitate la Spitalul Slatina.
Un bărbat de 47 de ani ce se afla în carantină la centrul din Corabia a fost confirmat cu temutul virus.
Primii trei olteni confirmați cu Covid-19 sunt bărbatul de 51 de ani, din municipiul Caracal, tânărul de 22 de ani, din Slatina, ambii fiind internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș” din Craiova, și gravida de 21 de ani, tot din Slatina, care a fost dusă la Maternitatea Bucur din Capitală.