Este incredibil ce pot face două lingurițe de miere pentru întreg organismul

0
516

Dieta cu miere este urmată de milioane de femei din întreaga lume și asta pentru că are beneficii multiple, nu doar în cura de slăbire.

Este cu adevărat incredibil ce se întâmplă în organism, atunci când optăm pentru introducerea ei în regimul nostru de viață

Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină
Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi-o pe pâine sau umpleţi clătitele cu ea şi mâncaţi, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere şi vă salvează de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinaţiei miere-scorţişoară reduce dispneea, întăreşte ritmul cardiac şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Scade colesterolul cu 10% în două ore!
Două linguri cu miere şi trei linguriţe cu scorţişoară pudră, amestecate cu 450 ml ceai, dacă sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% în interval de două ore. Remediul se administrează de trei ori pe zi.

Vindecă acneea
Trei linguri cu miere şi o linguriţă cu scorţişoară pudră se amestecă într-o pastă care se aplică peste coşuri seara şi se spală cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni, va înlătura coşurile.

Calmează durerile artritei
Amestecaţi o parte de miere în două părţi de apă călduţă şi apoi adăugaţi o linguriţă cu scorţişoară pudră. Faceţi o pastă şi masaţi uşor cu aceasta partea de corp cu probleme. Durerea cedează în interval de 15 minute.

Curăţă sinusurile
Cei care suferă de răceli chiar severe ar trebui să ia o lingură cu miere călduţă amestecată cu un sfert de linguriţă cu scorţişoară pudră, timp de trei zile. Acest remediu vindecă majoritatea cazurilor de tuse cronică, răceală şi curăţă sinusurile.

De ajutor în diete
În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, şi seara, înainte de culcare, beţi miere şi scorţişoară pudră fierte într-o cană cu apă. Dacă se administrează în mod regulat, acest remediu duce la reducerea greutăţii, chiar şi a celor mai grase persoane. Administrarea cu regularitate a acestui remediu previne depunerea de grăsimi în organism.

Sursa: doctorulzilei.ro