DSP Olt face angajări

0
1304

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei funcții contractuale de execuție, vacante.

Este vorba despre un post de inspector grad profesional superior în cadrul Serviciului „Control în Sănătate Publică”, un post  de psiholog specialist în cadrul Compartimentului evaluarea şi promovarea sănătăţii și un post de  referent grad profesional superior în cadrul Serviciului RUNOS.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul în domeniul ştiinţelor biologice şi biomedicale și vechime în specialitatea studiilor de 7 ani, pentru postul de inspector grad profesional superior; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentul în domeniul psihologic și vechime în specialitatea studiilor de 7 ani, pentru postul de psiholog specialist; studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor de 7 ani, pentru postul de referent grad profesional superior.

Proba scrisă a examenului pentru postul de psiholog specialist va avea loc pe 19 noiembrie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 noiembrie 2018.

Proba scrisă a concursului pentru postul de inspector grad profesional superior va avea loc pe 26 noiembrie, ora 10.00, iar  data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Nu în ultimul rând, proba scrisă a concursului pentru postul de referent grad profesional superior din cadrul Serviciului R.U.N.O.S. va avea loc pe 29 noiembrie 2018, ora 10.00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.  Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției de Sănătate Publică Olt din Slatina, Str. Crișan, nr. 9 – 11, jud. Olt, telefon 0249/422.603.