Două decese în județ din cauza COVID-19. O femeie din Radomirești și un bărbat din Slatina

0
729

Oltul înregistrează două decese din cauza COVID-19. Astfel, un bărbat, de 66 de ani, din Slatina, ce primea îngrijiri medicale la Spitalul „Carol Davila” București din 13 august a murit miercuri, 19 august. Potrivit datelor transmise de DSP Olt, bărbatul avea boli asociate, precum: hipertensiune arterială, fibrilație atrială paroxistică, diabet zaharat, tip II.

Celălalt deces raportat vineri, 21 august, este cel al unei femeie, de 75 de ani, din Radomirești, ce era pacientă la Spitalul de Psihiatrie Schitu-Greci. Femeia a fost internată pe 7 august la Spitalul Caracal, iar pe 30 august a fost confirmată cu virusul SARS-COV2. A murit vineri, 21 august, fiind diagnosticată și cu demență senilă și Boala Parkinson. Este cel de al doilea deces raportat în focarul de la Spitalul de Psihiatrie.

De la izbucnirea epidemie de coronavirus, în județul Olt au murit 36 de persoane ce aveau infecția cu virusul SARS-COV2.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, 21 august, 28 de cazuri noi pentru județul Olt, numărul infectărilor ajungând la 1.150.