Bolnavii de cancer și diabeticii au acces în Ambulatoriul Spitalului Slatina. Programul celor două cabinete

0
397

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina au anunțat că policlinica unității medicale se va redeschide începând de astăzi, 26 martie, pentru a fi asigurate tratamentele urgente pentru pacienții cronici.

„Venim în sprijinul cetățenilor județului îngrijorați că nu vor mai beneficia de serviciile medicale clinice și reorganizăm programul Ambulatoriului de Specialitate, închis din 23 martie. Astfel, s-a stabilit deschiderea cabinetelor medicale care presupun terapie continuă”, au precizat reprezentanții Spitalului Slatina.

Astfel, este deschis Cabinetul de Oncologie, pentru tratament antialgic și chimioterapie specifică, cu următorul program: luni-vineri, în intervalul orar 08.00-14.00 și 14.00-16.00.

Pentru Cabinetul de Diabet, pentru insulinoterapie de substituție, programul este de luni până vineri, în intervalul 08.00-14.00 și 14.00-18.00.

Pacienții cu urgențe oftalmologice se vor prezenta la UPU, pe fluxul de triaj normal, urmând a se chema medicul de gardă, care va efectua intervenția pe Secția de Oftalmologie.

Pacienții care au nevoie de tratament citostatic de urgență, scoatere stent ureteral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale și alte mici intervenții chirurgicale de urgență se vor prezenta la UPU, unde li se va face triajul și vor fi direcționați fie pe secția abilitată, fie în sala de mici intervenții chirurgicale din UPU.

Programările vor fi efectuate prin recepția Ambulatoriului Integrat al spitalului, telefonic, la numărul 039.911 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-19.00 sau online.

Toți pacienții sau aparținătorii vor efectua triajul epidemiologic, triaj care va fi realizat de către registratorii medicali.