108 olteni au intrat în izolare, în ultimele 24 de ore

0
930

DSP Olt a transmis, în această dimineață, 3 aprilie, ultimele date privind situația epidemiologică la nivelul județului.

Astfel, de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, autoritățile din județ au monitorizat 3.789 de persoane care au intrat în autoizolare.

În ultimele 24 de ore a crescut destul de mult numărul oltenilor ce au intrat în autoizolare. Astfel, dacă joi, la ora 14.00, erau 1.564 de olteni în autoizolare, potrivit raportării din această dimineață sunt 1.672. Adică 108 olteni au intrat în autoizolare, în ultimele 24 de ore. Sunt persoane care fie vin din străinătate, fie cei care au avut contact direct cu persoane infectate.

 

Numărul persoanelor ieșite din autoizolare este de 2.225, la fel ca ziua precedentă. Se menține și numărul persoanelor carantinate.

 

La nivelul județului sunt opt persoane confirmate cu COVID-19. Potrivit DSP Olt, din totalul cazurilor confirmate, un caz a fost declarat vindecat și externat din unitatea sanitara. Este vorba despre bărbatul din Caracal, primul caz confirmat, care a primit îngrijiri medicale de specialitate la Craiova.