Voiculescu își dorește ca situația de la PNL Slatina să fie rezolvată până la 1 septembrie

0
462

Invitat joi seara la emisiunea Imperativ de la OLTTV, moderată de Laura Mira, senatorul PNL, Liviu Voiculescu, a declarat că până la 1 septembrie va fi rezolvată situația Organizației Slatina, ce a fost dizolvată la mijlocul lunii decembrie. De atunci, interimatul este asigurat chiar de președintele partidului.

 „La organizația Slatina există un nucleu, a rămas de fiecare dată. În decembrie eu am propus Biroului Politic Județean dizolvarea Organizației Slatina, pentru că aveam informații că unii colegi de ai noștri urmau să plece la Forța Dreptei. Îmi pare rău de orice om care pleacă, am discutat cu fiecare în parte, mi-au spus ce aveau de gând, dar voiau să facă altceva, și atunci eu am vrut să fiu cu un pas înaintea lor.  Nu i-am văzut nici public să spună motivele reale pentru care au plecat. Unul dintre cei care au plecat era prim-vicepreședinte și l-am susținut pe lista de consilieri locali atunci când eu am candidat. Dacă vor să vină înapoi, eu îi primesc. Am vrut să fiu cu un pas înaintea lor, au vrut să plece în grup, să spună că au spart organizația PNL, atunci eu i-am dat afară. Eu sper ca la 1 septembrie lucrurile să fie lămurite la Organizația Slatina, deja am demarat discuțiile cu colegii mei. Le-am transmis să se organizeze, să vină cu o propunere. Sunt propuneri! Nu este firesc ca eu să fiu interimar la Slatina. Sunt mai multe variante”, a spus senatorul Liviu Voiculescu.

Întrebat dacă viitorul președinte al PNL Slatina va fi și candidatul pentru funcția de primar la Primăria Slatina la viitoarele alegeri, Voiculescu a precizat că nu ar putea da un răspuns în acest moment. Totodată, senatorul PNL a precizat că nu va mai candida pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina, pentru că a pierdut în 2020, în fața candidatului PSD, Emil Moț.

„Nu aș putea să spun de acum acest lucru, pentru că vor urma niște sondaje de opinie. Eu nu voi mai intra în această competiție. Îmi pare rău că am pierdut primăria. Mie îmi place să fiu primar. Nici nu ar fi corect să fac din nou acest lucru, după ce am pierdut. Ca primar poți să faci multe, ai alt control asupra lucrurilor, decizia e la tine. Și ca parlamentar poți să faci lucruri, dar este și decizia grupului”, a adăugat Voiculescu.