Voiculescu: În câteva zile, urmează să fie dat în folosință Lotul 2 al Tronsonului 2, cu Centura Slatinei

0
483

Prezent la vizita primului ministru Nicolae Ciucă, în județul Olt, la Drumul Expres, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a precizat că primul ministru s-a arătat încântat de calitatea lucrării, dar și profesionalismul constructorului din Bacău. Astfel, Centura Slatinei va fi deschisă circulației pe 28 iulie.

 „După ce, în luna aprilie a acestui an, Guvernul condus de PNL a dat în folosință primii 18 km de Drum Expres, incluzând centura orașului Balș, în câteva zile urmează să fie dat în folosință Lotul 2 al Tronsonului 2, cu centura Slatinei. Premergător inaugurării noii porțiuni de Drum Expres, premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, au fost prezenți astăzi în judeţele Olt şi Dolj pentru a verifica stadiul lucrărilor la Tronsoanele 1, 2 și 3 ale DEx.

O dată în plus, primul ministru a apreciat public calitatea lucrării, respectarea angajamentului contractual și profesionalismul constructorului Tronsonului 2 ce tranzitează mare parte din județul Olt, datorită căruia, de săptămâna viitoare, se va putea circula pe drumul de mare viteză de la Valea Mare şi până la Pieleşti.

Pe lângă acest tronson, județul Olt mai este tranzitat și de Tronsonul 3, cu lungimea de 31,75 kilometri, care trece prin localitățile Valea Mare, Priseaca, Scornicești, Optași Măgura, Tătulești și Colonești, până la limita județelor Olt și Argeș. Lucrările de construcție sunt atribuite aceleiași firme ale cărei reprezentanți au susținut în fața oficialilor o prezentare a stadiului lucrărilor ”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu.