Voiculescu îl susține pe Siegfried Mureșan pentru un nou mandat de vicepreședinte al Partidului Popular European

0
125
Europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan va candida pentru un nou mandat de vicepreședinte al Partidului Popular European. În această luptă, liberalul are susținerea senatorului de Olt, Liviu Voiculescu, care îi apreciază caracterul ireproșabil și înalta ținută morală, calități care au făcut cinste funcției de vicepreședinte al Partidului Popular European pe care a deținut-o Siegfried Mureșan până în prezent:
În general, calitatea omului face cinste funcției pe care o deține sau pentru care aspiră. Iar colegul meu, europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan, se mândrește cu un caracter ireproșabil și o înaltă ținută morală, calități care au făcut cinste funcției de vicepreședinte al Partidului Popular European pe care a deținut-o până în prezent și pentru care candidează pentru încă un mandat.
Fizic, cu sufletul, cu inima și cu tot sprijinul moral pe care-l pot oferi sunt alături de el la Congresul celei mai importante forțe politice în Europa, care răspunde la nevoile cetățenilor europeni și care contribuie decisiv la întărirea României în Uniunea Europeană. Știu că va fi ales în conducerea Partidului Popular European, știu că România va fi reprezentată mai departe cu cinste în Parlamentul European și am toată convingerea că vom fi la fel de mândri de domnia sa ca și până acum.” a precizat Voiculescu.