Știrbu, pe liste pentru CJ Olt

0
859

În cadrul unei conferințe de presă susținută joi, 8 februarie, la sediul PNL Olt din Slatina, președintele organizației județene, deputatul de Olt, Gigel Știrbu, a confirmat că se află pe listele pentru șefia Consiliului Județean Olt.

Până aici, totul bine și frumos, însa marea întrebare este: ce scor va obține Știrbu.

În spatele acestei candidaturi nu stă dorința arzătoare a politicianului de a conduce CJ Olt și  decizia BPN din 31 ianuarie pe care o prezentăm mai jos:

  1.  Președintele filialei județene a PNL va candida la alegerile locale din 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, în funcție de situație.
  2.  Candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, care vor obține un scor politic sub scorul filialei județene/municipale, nu vor mai avea sprijinul partidului pentru o eventuală candidatură la alegeri parlamentare.
  3.  Conducerile filialelor județene care se vor clasa pe ultimele 10 locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024 (media dintre procent și numărul de voturi) vor fi dizolvate. În stabilirea clasamentului se va ține cont de ponderea populației maghiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.