Stănescu: ”În alegerile prezidențiale strângem rândurile și ne luptăm pentru interesele românilor”

0
316

”Săptămâna trecută, principalii competitori politici în alegerile prezidențiale și-au depus la Biroul Electoral Central candidaturile, iar românii vor trebui să aleagă. Dar ceea ce este sigur, este că nu toți au oferit sau au de oferit românilor bunăstare și o viață mai bună.

Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al PSD. De ce? Pentru că proiectul nostru prezidențial este chiar programul nostru de guvernare și lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români. Pentru greșelile pe care le-am făcut am decontat politic în alegerile europarlamentare, dar acum este timpul să strângem rândurile și să luptăm cu cei care vând, în mare parte, doar iluzii.

Alegerile prezidențiale nu sunt doar o competiție electorală între candidați, ci și o luptă electorală între partide. Iar important este ca, în ciuda tuturor dificultăților prin care am trecut, să arătăm că în aceste alegeri suntem o echipă strânsă și că rezultatele guvernării social-democrate se văd, în mod concret în viața de zi cu zi a românilor. În această guvernare, fiecare român a beneficiat fie de o creștere salarială, de facilități fiscale, de mărirea punctului de pensie, de scuturi de taxe și impozite sau alte beneficii. Cred că în guvernarea PSD nimeni nu a fost dat deoparte și am reușit să ținem cont de interesele românilor. Și ceea ce contează este că, în continuare, avem de oferit rezultate.

Mai țineți minte stufosul program prezidențial al președintelui Klaus Iohannis? Ce s-a întâmplat cu el? A rămas doar un set de promisiuni. Și să nu uite nimeni că atunci când dreapta a fost la putere, oamenii au fost neglijați în detrimentul altor interese și, mai mult, au fost supuși unui rușinos experiment de austeritate.

Trebuie să strângem rândurile în campania care va urma! Și, mai ales, trebuie să vorbim fără frică despre ce am făcut pentru români.” a declarat Președinte PSD Olt, Paul STĂNESCU.