Social-democratul Brînaru, de partea liberalului Tudor

0
629
Cu patru ani în urmă, social-democratul George Brînaru se declara adversarul lui Daniel Tudor în lupta pentru Primăria orașului Scornicești. Între timp, colaborarea dintre cei doi și dorința de a transforma localitatea într-una europeană i-a unit, determinându-l pe social-democratul George Brînaru să-l susțină pe liberalul Tudor pentru un nou mandat de primar:
Când am depus jurământul am jurat să fac tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Scornicești. Multe din proiectele și inițiativele mele s-au regăsit pe lista investițiilor primarului Daniel Tudor.
La început am fost sceptic, dar Daniel Tudor, primarul orașului, mi-a demonstrat în aproape 4 ani că este omul faptelor. A schimbat fața orașului și sunt convins că proiectele pentru oameni vor continua. Am decis să îl susțin pe Daniel Tudor pentru un nou mandat de PRIMAR al Orașului Scornicești! Voi face tot ce ține de mine să contribui la bunul mers al Orașului și să implementăm proiecte pentru comunitate.” a transmis George Brînaru.