Siminica Mirea: ”Vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă”

0
123
Miercuri a avut loc prima sesiune parlamentară din acest an, având la bază un nou plan de acțiune pentru interesele cetățenilor și ale țării.
Ca de fiecare dată, obiectivele sunt ambițioase, iar orice demers pentru bunăstarea cetățenilor va fi, ca până acum, prioritar pentru senatorul de Olt Siminica Mirea. Pe această cale, îi invită pe olteni și nu numai să îi transmită orice problemă sau doleanță pentru a-i găsi o rezolvare:
Vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea acestora.
Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor. Știți foarte bine că politică reprezintă o răspundere EXCLUSIV cetăţenească, iar împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă și o posibilitate de a reuşi în viaţă pentru a-și aduce contribuţia.” transmite senatorul de Olt.