Siminica Mirea: ”Țara noastră a intrat astfel într-un model virtuos de creștere economică”

1
137
La începutul noului an, senatorul de Olt Siminica Mirea a anunțat că veniturile pensionarilor și alocațiile au crescut cu 13,8%. Totodată, social-democratul a anunțat că în acest an, Guvernul a alocat 124 de miliarde de lei pentru investiții, o sună enorm, cu 20% față de anul trecut. În aceste condiții, Româniaa intrat într-un model virtuos de creștere economică:
Începem anul cu vești bune pentru pensionari și familiile cu copii! În conformitate cu angajamentul politic al PSD, pensiile și alocațiile au crescut cu 13,8% începând cu 1 ianuarie. Această măsură reflectă rata inflației din 2022 și are un impact pozitiv asupra puterii de cumpărare a acestor categorii sociale vulnerabile.
Chiar și într-un context economic dificil, guvernul condus de premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reușit să asigure resursele necesare pentru anul viitor. Nu doar că s-au majorat pensiile și alocațiile, dar s-au alocat fonduri și pentru creșterea veniturilor salariale și investiții. Această abordare responsabilă evidențiază capacitatea de guvernare a PSD în fața provocărilor economice și sociale.
Țara noastră a intrat astfel într-un model virtuos de creștere economică. Este remarcabil faptul că această creștere se bazează pe investiții, nu doar pe consum. BNR confirmă performanța notabilă a țării noastre, subliniind că avem o perspectivă economică solidă și sustenabilă.
Privim cu optimism spre anul 2024, în care se estimează o sumă record de 124 de miliarde de lei pentru investiții, reprezentând 7,3% din PIB. Aceasta reprezintă o creștere de aproximativ 20% față de anul trecut, consolidând statutul anului precedent ca fiind excepțional în ceea ce privește investițiile. Un semn clar că ne îndreptăm spre un viitor economic prosper și echitabil pentru toți cetățenii.” a transmis parlamentarul oltean.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.