Senatorul Siminica Mirea: ”Voi continua să iau decizii, să susțin și să demarez proiecte care vin în sprijinul cetățenilor”

0
172

Senatul şi Camera Deputaţilor încep, marţi, prima sesiune parlamentară ordinară din acest an. În acest nou început de an parlamentar, senatorul de Olt Siminica Mirea și-a propus să continuă să ia decizii, să susțină și să demareze proiecte care vin în sprijinul cetățenilor:

Îmi doresc ca activitatea pe care o voi depune să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră, a tuturor românilor, iar proiectele pe care le voi realiza să reprezinte un adevărat succes.

Așa cum am mai spus-o, voi continua să iau decizii, să susțin și să demarez proiecte care vin în sprijinul cetățenilor, fiind în continuare aceeași persoana implicată în demersurile pentru țară.
Cum politica este despre oameni, vă lansez din nou invitația de a-mi transmite propunerile și sugestiile dumneavoastră referitoare la chestiuni de interes public. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea tuturor problemelor semnalate.” a precizat social-democratul.