Senatorul Siminica Mirea, interpelare către Ministrul Dezvoltării pe tema Sălii Polivalente din Slatina

0
161

Senatorul PSD Siminica Mirea i-a adresat o altă interpelare Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, pe tema proiectului Sălii Polivalente din Slatina. În prezent, stadiul lucrării este de „şantier”, iar fiecare întârziere în finalizarea acestei investiții duce la degradarea elementelor metalice asamblate până acum.

Sala de Sport Multifuncțională din Municipiul Slatina rămâne, în continuare, o sursă de frustrare și dezamăgire pentru mulți dintre noi. În ciuda eforturilor și a interpelării pe care am adresat-o ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltan Cseke, în anul 2021, lucrările la această investiție importantă pentru comunitate rămân blocate. Este timpul să reamintim autorităților că această situație nu poate continua și că implicarea lor este extrem de necesară pentru a le debloca.

 Fiecare întârziere în finalizarea acestei investiții duce la degradarea elementelor metalice asamblate până acum. Răspunsul primit din partea ministrului de resort, privind realizarea studiilor de fezabilitate, nu este suficient și nu va face decât să întârzie și mai mult finalizarea acestei investiții importante.
În cadrul ședinței de Plen din data de 14 februarie 2023, am adresat o altă interpelare cu același subiect și, sper, că în cele din urmă, situația va fi rezolvată, iar lucrările la Sala de Sport Multifuncțională din Slatina vor fi finalizate cât mai curând posibil. 
Mă angajez să urmăresc cu atenție evoluțiile și voi continua să acționez în beneficiul comunității noastre!” a declarat Mirea.