Senatorul Siminica Mirea, despre Legea consumatorului vulnerabil

0
111

Senatorul de Olt Siminica Mirea a vorbit, în ultima sa declarație publică, despre  Legea consumatorului vulnerabil, o lege importantă ce are drept scop protejarea persoanelor în fața valului de scumpiri masive din domeniul energiei. Social-democratul susține că Guvernul face inaccesibilă această lege deoarece  un salariat încadrat cu minimul pe economie beneficiază de 25 RON ajutor la gaz și 16 RON la lemn.

”Partidul Social Democrat a impus în regim de urgență în Parlamentul României, Legea consumatorului vulnerabil, o lege extrem de importantă, care oferă protecția cetățenilor în fața celor mai mari scumpiri din domeniul energiei.

Părea o adevărată victorie, dar Guvernul face inaccesibilă această lege! Ajutorul de care un salariat încadrat cu minimul pe economie beneficiază este de 25 RON ajutor la gaz și 16 RON la lemn. Așa arată, dragi români, „ajutorul” oferit de actuala guvernare, în plin val de scumpiri masive.

O adevărată mascaradă și bătaie de joc la adresa românilor! În timp ce partidele din coaliție se luptă între ele, PSD este și va fi singurul partid responsabil în sprijinul cetățenilor! Ne dorim ca amendamentele ce vor fi supuse votului să fie adoptate, iar în acest fel, acest cuantum al ajutorului va fi cu adevărat substanțial!” a declarat Siminica Mirea.