Senatorul Liviu Voiculescu: ”USR-PLUS a ales calea cea mai simplă: retragerea din Guvern, prin demisie, a miniștrilor săi”

0
223

Cei șase miniștrii USR PLUS și-au depus demisiile la Secretariatul General al Guvernului. În urma acestui eveniment care a făcut multă vâlvă atât în mediul online cât și pe scena politică din România, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu a făcut următoarea declarație:

”În criza politică pe care a provocat-o, USR-PLUS a ales calea cea mai simplă, oarecum previzibilă și, în același timp, cea mai compromițătoare: retragerea din Guvern, prin demisie, a miniștrilor săi.

Inconsecvența lor politică nu face cinste nici siglei sub care s-au reunit, nici angajamentelor pe care și le-au asumat în fața românilor. Căci foștii parteneri de guvernare și-au pierdut iremediabil încrederea nu doar nerespectând parteneriatul politic odată cu încrâncenarea neloială de a stăvili Planul Național de Investiții Anghel Saligny, în detrimentul comunităților locale, ci și recurgând la alianțe rușinoase pentru a-și atinge scopurile.
Deși slăbită de incapabilitatea USR-PLUS de a se situa onorabil pe poziția de partener, coaliția de guvernare, minoritară acum, va continua proiectele și programele de dezvoltare pentru România, ca și până în prezent.” a declarat liberalul.