Senatorul Liviu Voiculescu: ”Indiferent de tabăra de susținere în care se poziționează aleșii PNL, liberalii vor rămâne uniți, puternici și la fel de hotărâți”

0
261

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.
Pe marginea acestui subiect, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, face următoarea declarație:
”Competiția internă din interiorul PNL nu va reorienta în niciun fel prioritățile și preocupările guvernamentale pentru relansarea economică a României afectate de pandemie. Este o competiție statutară, democrată și necesară periodic pentru a întări stabilitatea partidului așa cum, de altfel, se întâmplă în interiorul tuturor partidelor politice din România. Am convingerea că, indiferent de tabăra de susținere în care se poziționează aleșii PNL (în funcție de candidaturile depuse pentru șefia partidului), liberalii vor rămâne uniți, puternici și la fel de hotărâți să-și respecte angajamentele față de români. Nicio competiție internă, nicio funcție de conducere și, cu siguranță, nici vreun orgoliu rebel nu vor abate atenția Partidului Național Liberal de la proiectele sale girate de români și de la responsabilitățile pe care și le-a asumat față de România.” a declarat parlamentarul.