Senatorul Liviu Voiculescu, în tabăra lui Florin Cîțu

0
454

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a anunțat că filiala pe care o reprezintă va fi de partea lui Florin Cîțu, actualul premier al României, în lupta pentru șefia PNL:
”Deseori, statutul unui partid poate așeza membrii săi în poziții ingrate. Însă este un statut pe care ni-l asumăm cu toții noi, politicienii, atunci când decidem să urmăm ideologia politică ce considerăm că ne reprezintă. În această perioadă Statutul PNL pune la încercare toți liberalii: trebuie să ne alegem următorul lider dintre cei mai capabili, mai demni, mai responsabili și mai apți să ducă mai departe afetul liberalismului românesc și care își doresc să reprezinte PNL în fața românilor, în fața europenilor, în fața lumii.
Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt colegii noștri, ambii la fel de responsabili și la fel de capabili să conducă partidul nostru. Sunt două personalități politice impunătoare, ambițioase și dornice să conducă destinele liberalismului românesc. Însă numai unul dintre ei va rămâne, în urma competiției și a votului nostru, președinte al PNL.
Ca urmare eu, Liviu Voiculescu, în calitate de președinte al filialei Olt a PNL, anunț public că filiala noastră a luat decizia comună de a sprijini pentru funcția de președinte al PNL pe Florin Cîțu, actualul premier al României.
Este o decizie politică, deloc ușoară! Însă ea reflectă voința tuturor liberalilor și speranța oamenilor din zona noastră, și are la bază nădejdea că Oltul, un județ eminamente roșu politic, va reuși să depășească vitregiile politice la care a fost supus atât de mulți ani. Avem nevoie de sprijin, avem nevoie de interes și avem nevoie de proiecte pentru a scoate Oltul de pe lista județelor sărace!” a declarat senatorul.