Senatorul Mirea: ”Miniștrii propuși de PSD sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice”

2
114

Senatorul de Olt Siminica Mirea a anunțat că miniștrii propuși de PSD pentru noul Guvern sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice. Aceste alegeri stau la baza dorinței de a contura o echipă competentă  capabilă să gestioneze provocările economice și sociale ale României.

Anunțăm formarea noului Guvern, cu un accent deosebit pe competență. Miniștrii propuși de PSD sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice. Ne dorim ca și propunerile PNL să se bazeze pe competență, nu doar pe relații politice. Obiectivul nostru este să avem o echipă competentă pentru a gestiona provocările economice și sociale ale României.

Vrem ca procedurile de învestire să fie rapide, astfel încât instituțiile guvernamentale să funcționeze eficient. Prioritățile noastre sunt: promovarea echității sociale și economice, susținerea producției românești și absorbția accelerată a fondurilor europene din PNRR și fondurile de coeziune.
Suntem hotărâți să realizăm aceste obiective pentru binele țării noastre!” transmite Siminica Mirea.

2 COMENTARII

  1. nimic mai fals dta ce competenta ai avut cand te-a pus pdl pe lista de parlamentari? nu cumva sotul dumitale? iar apoi ai fugit la psd cu competenta cu tot

Comentariile sunt închise.