Senator Mirea: ”Marcel Ciolacu va fi premier și va avea în cadrul cabinetului său miniștri competenți, profesioniști și capabili de performanță”

2
71

Senatorul de Olt Siminica Mirea a trecut în revistă aspecte importante ce țin despre rotația premierilor și faptul că Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, va fi premier și va avea în cadrul cabinetului său miniștri competenți, profesioniști și capabili de performanță:

Rotația va vea loc în luna mai anul acesta, însă, nu putem indica o dată exactă, deoarece prioritatea MAXIMĂ o au jaloanele PNRR, fapt pentru care trebuie să existe o coordonare eficientă, neperturbând activitatea Parlamentului și a Guvernului. Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, va fi premier și va avea în cadrul cabinetului său miniștri competenți, profesioniști și capabili de performanță. Guvernul pe care președintele PSD îl va conduce va fi un Guvern al României, nu al Coaliției! În cadrul echipei guvernamentale nu trebuie să existe, sub nicio formă, miniștri controversați. Eventualele schimbări de portofolii trebuie să vizeze cu prioritate eficiența, interesul țării și binele public. Negocierile politice au loc întotdeauna între liderii responsabili pentru rezultate mai bune. Implicit, vor exista discuții în Coaliție privind tema Acordului politic pentru guvernare. Noi, social-democrații, suntem interesați de soluțiile economice ale noului Guvern și vom prezenta curând proiectul noului program de guvernare partenerilor politici, în vederea negocierii.” a transmis Mirea.

2 COMENTARII

  1. Vai de capul tau cucoana! Nu ne-a ajuns Ciuca, ne trebuie Ciolacu. Puneti-l pe batausul Ghita, macar ala stie sa dea cu pumnul!

  2. cred ca unul dintre ministri ar trebui sa fii chiar dta pentru ca toti psdistii sunt extrem de competenti ,iar rezultatele s-au vazut in dezastrul pe care l-ati produs tarii de la revolutie incoace

Comments are closed.